отпушване на канали в общите части на сградата

Това е канализацията от общите вертикални и хоризонтални щрангове (клонове) в сградата. Като тяхното запушване ще създаде неудобство на голяма част от ползвателите ѝ. След установяване на запушването е добре да потърсите аварийно отпушване на канали, за да се отстранят навременно неприятностите свързани с проблема.

Поддържането и отпушване на канализацията в това число ремонт са от значение за доброто функциониране на канализацията.

Отпушване на канали в дворна (площадкова канализация)

Тук можем да изброим дворните подови сифони, ревизионни шахти, калосъбиращи решетки и т.н.. Обикновено на тази част от канализацията не се обръща много внимание и нейното пренебрегване може да създаде големи неприятности, като слягане на сградата и нейното напукване. Затова ако канализацията не функционира или е запушена, оставете професионалистите по отпушване на канали да разрешат проблема ви. Навременното почистване на шахтите, решетките ще предпазят каналите от навлизане, натрупване на предмети и пръст.

Отпушване на всякакви канални мрежи

Фирмата ни извършва почистване от фекални води и отпадъци чрез специална техника за почистване на канали, и имаме богат опит натрупан с годините, като използваме специални техники, така че да се избегне непрофесионалност. Компетентността за справяне с канализационните аварии е много важна, за това наш дълг е да справяме със всяка ситуация, за да фунционират каналите както трябва. И при такива случаи, когато установите миризма на канали, не се бавете да се свържете с нас за да разрешим бързо и качествено проблема.

2 thoughts on “отпушване на канали в общите части на сградата”

  1. Здравейте, домоуправител съм на Етажна собственост. Имаме запушена канализация и набираме оферти за отпушването на канализацията. Какви са вашите цени?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *