Отпушване на канали

Аварийния екип за отпушване на канали пристига на адреса в най кратки срокове при следните аварии:
Обстановката с канализацията е извън контрол – връща фекална вода през сифоните или тоалетната, когато не ползвате санитарните прибори на жилището ви – шахтите и мазетата са пълни с отпадни води и нямате достъп – тоалетната ви чиния е запушена и ви е единствена. Изброените случаи се считат за приоритетни и екипът по авариите ще пристигне за да отстрани проблемът със запушения канал. Потърсете службата ни по отпушване на канали. За другите случаи, аварията ще бъде отстранена в рамките на работния ден. Когато се застъпят два спешни адреса, ще бъдат обслужени по реда на обажданията.

kmbvФирмата ни използва професионална техника за почистване на канали и канализация за различните по-сечение канализационни тръби. Чупките и острите завои по каналното трасе, не са проблем за отпушването на запушения участък. Канализационните тръби запушени с мазнини ще почистим със специализираната ни техника. Корените попаднали в каналите създават главоболия ако не се вземат навременни мерки. Преди да се пристъпи към канализационен ремонт от корени е хубаво да ни извикате да пробваме да ги изрежем с нашата техника ако тръбите не са разместени. Потърсете нашата професионална помощ.

2 thoughts on “Отпушване на канали”

  1. Здравейте, разполагаме с професионална техника за почистване на каналите без да подменяме тръбите, ако желаете изгледайте видео канала ни в ютуб за почистване на канали от мазнини. Там ще видите как почистваме канализацията от мазнини на кухненските мивки, може и да се абонирате за канала ни.

  2. Здравейте, прочетох статията ви, че извършвате почистване на каналите от мазнини. Закупила съм един апартамент в който кухненската мивка е изнесена на балкона и е запушен. Пробвах с препарати, виках познати но нищо не помогна даже ми казаха, че трябва да се подменят тръбите. Вие как почиствате тръбата от мазнините? Извинявам се за въпроса, но не съм наясно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *