Отпушване на канал


Отпушване на каналОтпушване и почистване
на канализацията е от решаващо значение при определяне на качеството на живот на съвременния човек. Но, на практика, дори и съвременните инженерни технологии не могат да защитят тръбата и канала от негативните ефекти и замърсяването, като последствията са отпушване на канали. Особено уязвими са самостоятелните мрежи от канали на вили и промишленната
канализация. Периодичните отлагания в канализацията, намаляват капацитета на тръбата, пречи на нормалния отток на водата и се нарушава процеса на работа. В този случай, навременното почистване на отводнителните канали е от първостепенно значение.

Основните причини за запушването са:
– Отлагането на мазнини и хранителни отпадъци по стените на каналите.
– Други отпадъци в това число и строителни.
– Деформация на тръбите и спукани канали.


Професионално отпушванеФирмата ни
е специализирана в отпушване на канали, професионално почистване на канализационни системи, и ремонт на канализация в домове и предприятия от различните битови сфери. Това е нашият сайт, с набор от професионални услуги в бранша.

В зависимост от сложността на запушването, както и техническите спецификации, отпушването на тръбите се разделя на няколко вида:
– Механично отпушване на канализационни тръби (електро машина със стоманизирани секции и „глави“ за отпушване). Подходящи за тръби с малък диаметър (50 до 250 мм и дължина до 40 м) се използва на места, където използването на хидродинамични оборудване е трудно или невъзможно.
– Хидродинамично почистване на канализационни тръби (подаване на вода под високо налягане).

Най-честият начин на почистване и отпушване. Като правило, използвани в тръби с диаметър от 30 мм до 1500 мм и дължина до 100 метра, използва се специално оборудване за успешно почистване на канали и канализация, във всички промишлени обекти, както и канализацията на часни имоти.
Минимална температура за работа от -10 ° С.
– Химическо почистване и отпушване на канали и тръби (с помощта на специални химикали).
Идеално за комплексна промивка на тръбата. Химикала ви позволява да го използвате за всякакви канали. Основният недостатък – висока цена.

В някои случаи, преди почистване на канализацията е необходимо да потърсите професионални майстори, които да предложат подходящ метод за профилактика. Основният ключ за гладкото функциониране на системата на канализацията, е периодичната превантивна поддръжка.

За да получите повече информация относно почистването и отпушването на канала, моля свържете с нас чрез телефоните в този сайт.

2 thoughts on “Отпушване на канал”

  1. Здравейте, да предлагаме, ще ни трябва повече информация и снимки за да ви дадем цена за ремонта.
    Ето ви страницата за ремонт на канали, тук, на която да качите снимките и да дадена по-точна информация за желания ремонт.

  2. Здравейте, предлагате ли ремонт на канализация в град Пловдив?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *