Отпушване на тоалетна чиния

Запушена тоалетна чиния
Запушена тоалетна чиния

Проблемите при запушените тоалетни чинии се състои в това че, масово се използват за  изхвърлянето на всякакъв вид отпадък – хранителен и нехранителен. Запушването може да стане и  при изхвърлянето на по-голямо количество хартия или попадането на кошничката на ароматизатора.
Снимките приложени към тази статия са от запушена тоалетна в София със кошничката на  ароматизатора.

Тоалетната не поема водата
Тоалетната чиния не оттича

Трябва да знаем че, ес-образния канал на тоалетната чиния се стеснява на изхода и там става  запушването тоалетната и за това ако попадне предмет в чинията, побързайте да го извадите преди  да сте пуснали водата от казачето, работата не е приятна, но е наложителна за да предпазите  канала от запушване.

Запушен канал на тоалетна
Снимка отгоре

Имаше един случай, беше тоалетно клекало в предприятие, с големи усилия без къртене  извадихме една отверка, която се беше заклещила в еската на клекалото и не помръдваше. Между  другото, също така сме изваждали и отверка от вертикален щранг, долу на коляното, на връзката с  хоризонтала, но там се наложи къртене.

Изваждане на ароматизатора от тоалетната чиния
Кошничката на ароматизатора причинила запушването

Ако имате чести запушвания на тоалетната или на друг канал, потърсете специалистите ни да  открият причината. Ние предлагаме такава помощ за отпушване на тоалетна и можете да се  свържите с нас ако желаете, дори канализацията ви да е запушена на друго място.

отпушена тоалетна чиния
Снимка отгоре на отпушената чиния

Ако по някакъв начин вие сте отпушили тоалетната чиния, но през определен период пак я отпушвате  и така редовно, значи в тоалетната чиния е попаднал някакъв предмет и докато не се отстрани,  проблема ще си остане.

Работеща тоалетна чиния
Пускане на водата след отпушването

Имахме случай на проблемна тоалетна с долно оттичане, като проблема си е стоял цели две години,  извадихме капачка от крем за ръце. За да няма отпушване на тоалетни, внимавайте с отпадъците, а за невнимателните, има доста фирми които са на ваше  разположение.

тоалетна чиния
Тоалетната чиния е отпушена и готова за ползване

Сега си спомняме и за още един случай, клиента си беше изхвърлил боклука от прахосмукачката.  Може някой да си каже, ами аз колко неща съм изхвърлил през тоалетната чиния и нямам проблем. На  такива ще кажем – винаги има първи път. Други пък казват като си плати, ще внимава. Но ние ви  съветваме да използвате тоалетните си само по предназначението им.