Сградна канализация

ПОЧИСТВАНЕ И ОТПУШВАНЕ НА ВЪТРЕШНО СГРАДНИ КАНАЛНИ ТРЪБИ

Почистването на вътрешно сградните тръбни щрангове на канализацията е важен компонент от нашата работа. Проблемът на запушване на вътрешните тръби на канализацията се случва често поради специфичната конструкция на комуникациите: много завои и остри чупки, различни размери тръби и такива с малък диаметър, натрупването на мастни отлагания в тръбите и извърлянето на неподходящи отпадъци.

отпушване на канал
отпушване на канал

Депозитите първоначално се локализират в някой от ъглите. Ако на проблемът не се обърне внимание навреме, блокирането ще се осъществи ненадейно, и резултатите от запушването ще се появи в неподходящо време. Обикновено в такъв момент не може да направи нищо, без използването на специализирано оборудване и реактиви.

При такива случаи ние прилагаме доказани техники и технологии осъвършенствувани през годините от нашата работа, комбинацията от които позволява да даде на клиента сто процента резултат – чиста тръба!

повредена тръба
повредена тръба

Какво се случва, ако не се потърси специализирано отпушване на канали и с налични непрофесионални техники се правят опити? Може да се пробие канала или разместят тръбите, и следователно, големи и неприятни ремонти на канализационната система, както и наводняване на околностите, които могат да пострадат от пробива. В допълнение, неприятностти от съседи и контролни органи. За да се избегне това, поддръжката на канализацията трябва да бъде постоянен и необходим елемент в плановете ви.