Фирма за отпушване на канализация

Качествено отпушване на канали и почистване на канализационни трасета. Премахване на канализационни запушвания, почистване и възстановяване на нормалното функциониране на канализационната система, премахване на мазнини, рязане на корени и изчистване на депозити наслоени по тръбите.

професионална машина
професионална машина

Ползваме професионални методи и техника за почистване на канализационни системи за отпадни води. Извършваме диагностика на тръбни канализационни участъци, и определяме състоянието на канализацията и оттока на водите.

Ремонт и полагане на канализационни съоръжения и тръби. Възстановяване на повредени канализационни комуникации. Сменете старата канализация с нова. Полагане на нови тръбопроводи от полимерни материали. Качествени ремонти и поддръжка на канализационни системи.

Откриване и отстраняване на причината при чести запушвания на тръбите. Изграждане на нови системи и свързване към съществуващата канална улична мрежа.

изграждане на шахта
изграждане на шахта

Отпушване, почистване и промиване на канализационни шахти. При възстановяване на нормалната работа на съоръжението ще се увеличи ефекта при използването му. Извършваме периодично обслужване на канализационни съоръжения. Да помислим за почистване на шахтите и техния текущ и основен ремонт.

Почистване на канализация и поддръжка на отпадъчни системи. Професионално, ние ще поправим вашата канализация и ще бъде приведена в съответствие със стандартите. Изрядната канализация, съдейства за по-малко проблеми и запушвания.

отпушване на канал
отпушване на канал

Обадете се за да почистиме канала с професионалните машини и оборудване за отпушване с които разполагаме.  При нас ще намерите фирма която знае как да се отпушва канал и почиства замърсени ревизионни шахти. Когато имате вече запушен канал нашите експерти след анализ на ситуацията ще вземат най-правилното решение за остраняване на проблема.

В общи линии реда на отпушване е следния:
Елекро механично почистване на канализация – е да се използва специализирана машина, оборудвана с комплект компоненти за отпушване на канали. Уреда се спуска в тръбата, и машината осигурява въртеливо движение и придвижване на уреда напред по канала, разбива най-трудните канални наноси
и отлагането на мазнините. Използването на специализирани накрайници, позволява да се постигнат най-добри резултати (особено при мазнини), дори премахване на корените от канализационната тръба!